ScrollToTop

wesela

Pakiet Brązowy

Menu weselne 180,00/osobę

 

W Cenie Każdego Menu

Apartament dla nowożeńców gratis

Pokrowce na krzesła

Dekorację stołów żywymi kwiatami / Kompozycja serwet i świec

Monitorowany parking dla gości weselnych

Menu weselne w stołach

 

Opcje dodatkowe

 

Wiejski stół 1800zł

Szynka z kopytkiem

Kiełbasy chłopskie

Kaszanka, Salceson, Boczek pieczony

Pierogi na gorąco

Żeberka z kapustą

Smalec, Ogórki kiszone, Chrzan, Musztarda

Wiejskie pieczywo

*****

Fontanna czekoladowa z dodatkami (cena do uzgodnienia)

*****

Drink bar z profesjonalną obsługą barmańską (cena do uzgodnienia)

*****

Posiadamy nowoczesny, elegancki samochód marki mercedes bus do przewozu gości weselnych - 24 osobowy (cena do uzgodnienia)

 

Tradycyjne powitanie chlebem i solą oraz lampka szampana

 

 

Obiad

 

Zupy

prosimy o wybranie jednej z poniższych propozycji

 

Bulion Królewski z domowym makaronem
Krem z białych warzyw z emulsją bazylikową i prażonymi migdałami
Krem z pomidorów pellati z mozzarellą i bazylią

Minestrone z ziołową grzanka

 

Danie główne

prosimy o wybranie jednej z poniższych propozycji

 

Grillowana pierś z kurczaka z soterowanym szpinakiem i serem camembert podawana z aromatycznym pure ziemniaczanym

Marynowany w ziołach karczek, pieczony w niskiej temperaturze z sosie myśliwskim, kluskami śląskimi i burakami zasmażanymi

Zraz wieprzowy w grzybowym sosie z ziemniakami z wody i warzywami gotowanymi

Udo z kaczki w sosie ziołowym z nutą pomarańczy, gratina ziemniaczana,

snopki z fasoli szparagowej

 

Deser

prosimy o wybranie jednej z poniższych propozycji

 

Puchar lodów na sałatce owocowej

Szarlotka z waniliowymi lodami

Panna cotta z owocami i czekoladą

Mus jogurtowy

 

 

Zakąski podawane w bufecie

prosimy o wybranie ośmiu z poniższych propozycji

 

Wachlarz mięsa pieczone według staropolskich receptur marynowany:

glazurowany schab nadziewany śliwką kalifornijską

schab nadziewany wędzoną morelą

Schab po warszawsku z kremem chrzanowym

Galaretka wieprzowa

Galaretka drobiowa z grzybkami i marynowaną cebulką

Tymbaliki warzywne
Tradycyjna drobiowa galantyna

Rolada z kaczki po tyrolsku na słodko z rodzynkami i suszoną śliwką
Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim z czarnuszką i żurawiną
Mini tarty z masa serową i łososiem

Roladki z łososiem wędzonym w szpinakowym biszkopcie
Ryba po grecku

Dorsz po japońsku

Mini tortille w risotto grzybowym

Mini tortille z warzywnym ratatouille

Roladki z szynki ze szparagami

Jajka faszerowane sosem tatarskim
Pikle warzywne
Zestaw świeżych warzyw sezonowych
Fantazje śledziowe
Pieczywo

 

Sałatki

prosimy o wybranie dwóch z poniższych propozycji

 

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Sałatka brokułowa z sezamem

Sałatk szwajcarska

Sałatka z paluszkami krabowymi i piklowaną rzodkiewką

Sałatka selerem konserwowym, ananasem i szynką

Sałatka śledziowa z zielonym jabłkiem i trawą cytrynową

Sałatka pieczarkowa

Sałata grecka z oliwkami

Sałata wiosenna

Sałata cezar

Caprese z anchois

Sałatka z marynowanym tuńczykiem

 

 

Słodki bufet
Ciasta na paterach ( cztery rodzaje )

Owoce

 

Dania gorące serwowane w trakcie wieczoru

Gulasz wieprzowy

lub
Suropieki

lub
Boeuf strogonow z ciepłym pieczywem

***

Pierś kurczaka na sosie serowo – brokułowym z ryżem curry

oraz surówką z marchwi

lub

Udko faszerowane pieczarkami podawane z ziemniakami z wody i fasolką szparagową z masełkiem

lub

Stek drobiowy w cieście piwnym z ananasem i żurawiną podawany z ziemniakami opiekanymi i surówką z czerwonej kapusty

***

Barszcz czerwony z pasztecikiem

 

Napoje

Kawa (ekspres) / Herbata

Woda / Soki owocowe – bez limitu

 

 

 

Pozostałe pakiety

srebr  zło