2016-02-06
Hotel Restauracja Willa Hueta Zaprasza na Maskowy Bal Karnawałowy 6 lutego 2016 roku godz. 20:00 w stylowych wnętrzach restauracji.
MENU MASKOWY BAL KARNAWAŁOWY 2016
KOSZT 99 ZŁ/OSOBA - menu bufetowe
DANIA ZIMNE:
– Pasztet w cieście francuskim
– Terinne rybne
– Sałatka z tyńczykiem
– Voul-a-venty z pate
– Półmisek serów francuskich
DANIA GORĄCE:
– Zupa cebulowa
– Paryżanka z beszamelem (francuska pizza)
– Tarta z kiszoną kapustą
– Żołądki po prowansalsku
– Ragou z dziczyzny z francuską bagietką
DESERY:
– Creme patiserve - krem czekoladowy
– Croissants diferent - rogaliki francuskie
– Owoce
Napoje zimne – woda/sok, napoje gazowane
Napoje gorące - kawa, herbara
Bez ograniczeń
Alkohole – cena promocyjna – 0,5 l wódki lub wina – 35 zł butelka
Powrót