Pakiet Złoty
Menu weselne 250,00/osobę
W Cenie Każdego Menu
Kompozycja serwet i świec
Monitorowany parking dla gości weselnych
Menu weselne w stołach
Opcje dodatkowe
Pokrowce na krzesła - 10zł za szt.
Wiejski stół
2000zł
Szynka z kopytkiem
Kiełbasy chłopskie
Kaszanka, Salceson, Boczek pieczony
Pierogi na gorąco
Żeberka z kapustą
Smalec, Ogórki kiszone, Chrzan, Musztarda
Wiejskie pieczywo
*****
Fontanna czekoladowa z dodatkami (cena do uzgodnienia)
*****
Drink bar z profesjonalną obsługą barmańską (cena do uzgodnienia)
*****
Posiadamy nowoczesny, elegancki samochód marki mercedes bus do przewozu gości weselnych - 24 osobowy (cena do uzgodnienia)
Przystawka
prosimy o wybranie jednej z poniższych propozycji
Sałata ogrodowa z bryłkami koziego sera z balsamicznym sosem vinaigrette
lub
Pasztet w cieście francuskim z dodatkiem leśnych ziół i żurawiną
Zupa
prosimy o wybranie jednej z poniższych propozycji
Bulion Królewski z Kołdunami
lub
Krem z pieczonego kalafiora z kozim serem
lub
Flaczki wołowe zaprawiane koniakiem
lub
Krem borowikowy z owocami lasu
Danie główne
prosimy o wybranie jednej z poniższych propozycji
Marynowane udo z kaczki przyrządzone metodą confit, ziemniaczki w stylu francuskim
z parmezanem i ziołami, brukselka z pary z maślaną emulsją
lub
Polędwiczka wieprzowa faszerowana kozim serem i pomidorkami suszonymi
kasza kuskus z ricottą, sos z czerwonej pożeczki, sałata wiosenna
lub
Policzki wołowe duszone w warzywach i czerwonym wytrawnym winie podawane na tłuczonych ziemniaczkach z czosnkiem i tymiankiem i kapustą w stylu polskim
lub
Grillowany łosoś z ziemniaczanym pure i sosem kaparowym
Zakąski podawane w bufecie lub w stołach
prosimy o wybranie ośmiu z poniższych propozycji
Wachlarz mięsa pieczone według staropolskich receptur marynowany:
glazurowany schab nadziewany śliwką kalifornijską
schab nadziewany wędzoną morelą
Schab po warszawsku z kremem chrzanowym
Galaretka wieprzowa
Galaretka drobiowa z grzybkami i marynowaną cebulką
Tymbaliki warzywne
Galaretki z goloneczki z musztardowym posmakiem
Tradycyjna drobiowa galantyna
Rolada z kaczki po tyrolsku na słodko z rodzynkami i suszoną śliwką
Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim z czarnuszką i żurawiną
Mini tarty z masa serową i łososiem
Roladki z łososiem wędzonym w szpinakowym biszkopcie
Ryba po grecku
Dorsz po japońsku
Mini tortille w risotto grzybowym
Mini tortille z warzywnym ratatouille
Roladki z szynki ze szparagami
Jajka faszerowane sosem tatarskim
Pikle warzywne
Zestaw świeżych warzyw sezonowych
Śledź marynowany w dębowej beczce na trzy sposoby
Pieczywo jasne i ciemne
Sałatki
prosimy o wybranie dwóch z poniższych propozycji
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka brokułowa z sezamem
Sałatk szwajcarska
Sałatka z paluszkami krabowymi i piklowaną rzodkiewką
Sałatka selerem konserwowym, ananasem i szynką
Sałatka śledziowa z zielonym jabłkiem i trawą cytrynową
Sałatka pieczarkowa
Sałata grecka z oliwkami
Sałata wiosenna
Sałata cezar
Caprese z anchois
Sałatka z marynowanym tuńczykiem
Dania gorące serwowane indywidualnie
prosimy o wybranie dwóch z poniższych propozycji
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej w sosie z runa leśnego podawana z ziemniakami z wody i warzywami gotowanymi
***
Morszczuk w sosie orientalnym lub cytrusowym, dziki ryż, kalafior romanesco
***
Ragu z dziczyzny podaane z ciepłą bagietką
***
Golonka trybowana w sosie własnym, pure ziemniaczane,
Modra kapusta
***
Pieczeń wieprzowa w sosie borowikowym podawana z kluseczkami gnocchi i zestawem surówek
Danie gorące serwowane indywidualnie
prosimy o wybranie jednej z poniższych propozycji
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Lub
Żur Świętokrzyski na domowym zakwasie z jajem i białą kiełbasą
Bufet
Kawa / Herbata – bez ograniczeń
Woda / Soki owocowe – bez ograniczeń
Napoje gazowane – bez ograniczeń